WordPress är vårt förstaval för CMS

WordPress # 1

Till skillnad från många andra CMS är WordPress helt gratis.

Med WordPress som CMS-verktyg (Content Management System) utvecklar vi funktionella och säkra webbplatser. WordPress låter användaren själv uppdatera sin webbplats. Med sin öppna källkod har WordPress gjort det möjligt för programmerare att utveckla egna applikationer (Plugins). Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen. Med WordPress kan vi ta fram en hemsida som anpassas efter ditt företag och förutsättningar. Resultatet blir en hemsida som är levande och kan utvecklas framåt.

En av WordPress största styrkor är alla tillägg du kan installera. Är det något du saknar i WordPress så har antagligen någon annan redan tänkt på det och tagit fram en lösning som du kan använda. Många plugins är gratis men det finns också företag som erbjuder kommersiella plugin med en väl fungerande support.

01

Hemsida i WordPress

Med WordPress kan vi ta fram en hemsida som anpassas efter ditt företag och förutsättningar. Resultatet blir en hemsida som är levande och kan utvecklas framåt.

Läs mer
02

E-handel i WooCommerce

E-handelsplattformen WooCommerce är ett e-handelstillägg som gör din WordPress-hemsida till en fullfjädrad webbshop med en mängd användbara funktioner. Den är enkel att installera men också att administrera.

LÄS MER
03

Drift & förvaltning

Våra relationer med våra kunder börjar ofta på riktigt efter en lansering.  Låt oss ta över ansvaret från er nuvarande leverantör och sköter drift, underhåll & förvaltning av er WordPress & WooCommerce hemsida. Allt för en fast månadsbudget…

LÄS MER
04

Sökmotoroptimering

Genom ett grundligt SEO-arbete får du kund hos oss ett optimerat utseende i sökmotorernas träfflistor.

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss