E-handel | WooCommerce

WooCommerce är ett E-handels system för både startups och enterprise-företag.

Skillnaden är behovet och kravställningen på leverantören.

Med WooCommerce kan den moderna e-handlaren utnyttja kraften i WordPress plattformen för att sälja allt från prenumerationstjänster till lampor. WooCommerce köpprocesser är smidiga, snabba och fungerar på alla plattformar redan från start.

WooCommerce är e-handelsplattformen till WordPress som driver 28 % av webbshoppar världen över ( statistik från Builtwith). Det är en av mest populära e-handelsplatformarna och den snabbast växande. Anledningen till denna oerhörda uppskattning av E-handelsplattformen WooCommerce är ett e-handelstillägg som gör din WordPress-hemsida till en fullfjädrad webbshop med en mängd användbara funktioner. Den är enkel att installera men också att administrera.

Plattformen är gjord för att integreras med andra system och har färdiga moduler för de största affärssystemen som gör att du snabbt kan komma igång med integrationen.

 

01

Hemsida i WordPress

Med WordPress kan vi ta fram en hemsida som anpassas efter ditt företag och förutsättningar. Resultatet blir en hemsida som är levande och kan utvecklas framåt.

Läs mer
02

E-handel i WooCommerce

E-handelsplattformen WooCommerce är ett e-handelstillägg som gör din WordPress-hemsida till en fullfjädrad webbshop med en mängd användbara funktioner. Den är enkel att installera men också att administrera.

LÄS MER
03

Drift & förvaltning

Våra relationer med våra kunder börjar ofta på riktigt efter en lansering.  Låt oss ta över ansvaret från er nuvarande leverantör och sköter drift, underhåll & förvaltning av er WordPress & WooCommerce hemsida. Allt för en fast månadsbudget…

LÄS MER
04

Sökmotoroptimering

Genom ett grundligt SEO-arbete får du kund hos oss ett optimerat utseende i sökmotorernas träfflistor.

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss