Skip to main content

Webbplats i

WordPress

We Are Maven är en kunnig, pålitlig och personlig webbyrå som kan hjälpa dig med din nya hemsida.

Vi har arbetat med WordPress i över ett decennium och har erfarenheter från både komplexa och enkla webbplatser i WordPress. Vi är duktiga på det vi gör med fokus på din kund, din verksamhet och vår relation.

We Are Maven har arbetat med WordPress i decennium.

För många företag är hemsidan idag en viktig knytpunkt där man informerar om och marknadsför företagets produkter eller tjänster. På We Are Maven så anser vi att hemsidan är något mer. Det är ett kikfönster i ert företag och speglar er organisation. Vi har sedan 90 talet arbetat med webben och har sedan dess valt WordPress som plattform. En av WordPress största styrkor är deras öppna källkod som gör det möjligt för programmerare att bland annat utveckla egna applikationer. Det är enligt oss det självklara valet för moderna webbplatser.

En webbplats från oss innebär en att den ser snygg ut i mobilen, i datorn och i paddan. Den ska fungera lika fint oavsett vilken skärm du väljer att arbeta från. Den ska vara snabb, enkel att administrera och vidareutveckla men också kompis med Google! Innan varje leverans så tar vi antingen en sittning tillsammans eller så håller vi utbildning på distans på hur du kan hantera webbplatsen själv.

WEBBPLATS I WORDPRESS

Nedan har vi olika paketlösningar från 4 995 kr och uppåt för kunder med stor informationsvolym och behov av integrationer till olika affärssystem.

One-Page

One-Page – WordPress hemsida – Mobilanpassad – Personlig kontakt med designer – Redigeringsverktyg – Sökoptimerad (SEO) – Kontaktformulär – Koppling till Sociala medier

Pris: 4 995kr

Standard

2-6 st undersidor – WordPress hemsida – Mobilanpassad – Personlig kontakt med designer – Redigeringsverktyg – Sökoptimerad (SEO) – Kontaktformulär – Koppling till Sociala medier

Pris: 9 500kr

Gold

6-10 st undersidor – WordPress hemsida – Mobilanpassad – Personlig kontakt med designer – Redigeringsverktyg – Sökoptimerad (SEO) – Kontaktformulär – Koppling till Sociala medier + serviceavtal 1 år

Pris: 19 500kr

Platinum

Skräddarsydd enligt kundens önskemål För dessa projekt gör vi ett grövre tidsestimat med delmål samt täta avstämningar. Genom att multiplicera arbetstiden och timpriset som är 950:- ex moms så får vi fram vad din sajt kostar.

Pris: Offert

Hemsida

Drift- och förvaltning

Läs mer
Hör av dig

hello@maven.nu

We Are Maven AB

Vi har vårt säte i Göteborg men är verksamma över hela Sverige med kunder från små startups till medelstora företag.

We Are Maven

Don’t be a stranger

hello@maven.nu

© 2023 We Are Maven AB