Sökmotoroptimering av din hemsida

Att du har hittat till oss är ett facit på att vi kan sökmotoroptimering

Vi kan vårt jobb och förstår sökmotoroptimering (SEO). Behöver ni hjälp av en SEO-byrå så kommer We Are Maven bidra med ett holistiskt perspektiv kring SEO till ert projekt.

I och med att sökmotorerna i allmänhet och Google i synnerhet idag är den viktigaste marknadsföringskanalen för många företag och organisationer är en placering i toppskiktet på rätt sökord oerhört viktigt. Det kan vi på We Are Maven hjälpa dig med.

White hat & black hat SEO

Det pågår hela tiden en maktbalans mellan de SEO konsulter som driver sökmotorer och de hemsidor som använder fusk för att uppnå en högre position på sökmotorn. De som arbetar med “fusk-SEO” arbetar med det som kallas för “black hat SEO”. De som följer Googles alla officiella riktlinjer jobbar med “white hat SEO”. We Are Maven arbetar enbart med white hat SEO.

”Vi vet att kampen är hård därute men vi vet hur man vinner. Du är ju här!”

On page & off page SEO

Alla typer av sökoptimering görs efter industrins standard, dock kan vi aldrig lova ut ranking och platser då Google konstant ändrar sina sökalgoritmer och system men vi vet att vår typ av sökoptimering ger ett långsiktigt resultat fråga våra kunder.

När sökmotorer som exempelvis Google ska rangordna en webbplats analyserar dom sidan på flera olika sätt. En sökrobot undersöker din webbplats och som jämförs med era konkurrenter. Sökroboten undersöker webbplatsens hastighet, hur snabbt laddar er sida, hur ser era rubriker ser ut, hur ser URL strukturen på hemsidan ut, är din hemsida mobilanpassade, finns det alt-taggar mm.

En sådan optimering kallas för “on page SEO”. Utöver detta utför varje sökrobot en undersökning om er hemsida på internet. Finns ni t.ex. omnämnda i någon tidning? Eller har ni följare på exempelvis Twitter eller finns det länkar från olika bloggare? Om en sökrobot hittar länkar till er sida anser man att ni är ett bra organiskt resultat. Detta arbete kallas för “off page SEO”. Vi på We Are Maven erbjuder tjänster inom on page SEO

Textoptimering
Textoptimering är en viktig gren inom hela SEO-trädet. Texten är avgörande för vilken rangordning ni får. Sökrobotar som Google är relativt bra på att förstå sammanhang men de är fortfarande algoritmer med regler. Vi kan hjälpa er att förstå hur ni optimerar texter för en sökmotor.

Google Ads
Att köpa annonser via Google Ads är egentligen inte en gren inom SEO och det bör inte heller påverka den organiska rangordning. Vi kan också hjälpa er att komma igång med Google Ads.

Hello, potentiella kunder

Vill du förbättra ditt resultat på sökmotorerna?

Kontakta oss