Vårt arbetssätt

När ni anlitar We Are Maven så anlitar ni en helhetsleverantör för er digitala resa. Ni kommer märka hur vi tillsammans gör det svåra enkelt och bäst av allt, det känns framförallt bra i magen.

Tillsammans skapar vi framgång!

Vi arbetar kontinuerligt med återkopplingar och avstämningar. När vi är överens om att vi nått vårt mål och är klara med leveransen lanserar vi. 

00
Förstudie och uppstart

När vi startar ett nytt projekt börjar vi med ett möte för lära känna er, er verksamhet och er vision så vi tillsammans kan fatta välgrundade beslut och skapa en bild av vad vi kan åstadkomma tillsammans. Vi gör en förstudie där vi specificerar era behov och förväntningar.

00
Formgivning

Efter att vi samlat ihop den informationen så omvandlar vi det till konkreta skisser. Nu börjar projektet komma till liv och du får se de första utkasten av din produkt. Här presenterar förslag på färg, form och strategi och du är med och ger feedback under hela resans gång.

00
Content

Här börjar det bli aktuellt med material till din nya webbplats. Det kan röra sig om texter eller bilder. Vill du så hjälper vi dig gärna med det här steget också.

00
Utveckling & testning

När det är dags att börja koda kan du luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet.  När bygget är klart och allt content är på plats gör vi gemensamt tester och ser till att allt är 100% redo inför livesättningen. Sen kör vi!

00
Utveckling & testning
När vi är överens om att vi nått vårt mål och är klara med leveransen, lanserar vi.  Redan innan lansering pratar vi om vidareutveckling och nästa steg i er digitala resa. Vi tar fullt ansvar för den nya lösningen och erbjuder tjänster som förvaltning och teknisk support.
DO YOU BELIVE IN MAGIC?

We Are Maven skapar smarta digitala lösningar för företag, organisationer och varumärken. Vi utvecklar gärna hemsidor i WordPress och kan hjälpa er med allt från analys till förvaltning.

NYA SAMARBETEN

Jim Nano
Founder We Are Maven
jim.nano@maven.nu

ALLMÄNNA FRÅGOR

För allmänna
förfrågningar & press
hello@maven.nu

 

Copyright © 2023 Me Are Maven AB.