Sökmotoroptimering

  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Ranka högre på Google

Vill du förbättra ditt resultat på sökmotorerna? We Are Maven kan och förstår sökmotoroptimering (SEO), att du har hittat till oss är väl lite av ett facit på att vi både kan och förstår sökmotoroptimering.

Hello, potentiella kunder!
Vill du förbättra ditt resultat på sökmotorerna?

I Sverige görs det cirka 55 miljoner sökningar varje dag vilket innebär att 97% av alla sökningar i Sverige görs via Google.

I och med att sökmotorerna i allmänhet och Google i synnerhet idag är den viktigaste marknadsföringskanalen för många företag så är en placering i toppskiktet på rätt sökord oerhört viktigt. We Are Maven kan hjälpa er med digitala närvaro med fokus på din lönsamhet. Tänk bara på hur du hittade till oss!

Tillsammans skapar vi framgång!

Vi arbetar kontinuerligt med återkopplingar och avstämningar. 

00
SÖKORDSANALYS

Vi skakar webben på sökord

Vi börjar med en att analysera sökpotentialen för just er hemsida, era tjänster eller era produkter. Vi skakar webben på information om bland annat sökvolymer och hur tuff er konkurrens är, därefter presenterar vi vilka sökord som är mest lönsamma att optimera.

00
ON-PAGE ANALYS
Ta kontroll över din synlighet på Google
I detta skede så tittar vi på er hemsida utifrån den bestämda sökstrategin. Vi kontrollerar så att hemsidan är byggd på ett sökmotorvänligt sätt. Vi tittar extra noga på sajtens struktur, dess innehåll, kod och hjälper er att bli relevant både för Google och för era besökare.
00
LÄNK- STRATEGI & ARBETE
Länkstrategi för SEO
Länkar till er hemsida är viktig. Den är avgörande för hur högt er webbplats hamnar i sökresultaten. Vi hjälper er så klart att ta fram en länkstrategi för att nå en högre position på sökmotorn.
00
UPPFÖLJNING
Uppföljningsmöte
Varje vecka skickar vi rapporter till er och varje månad tar vi ett möte där vi presenterar företagets söktrafik, positioner i Googles sökresultat samt analyserar hur er hemsida kan prestera bättre hos Google. Det handlar om att kontinuerligt finjustera och förbättra era resultat.

Hur hittade du till oss?

När era potentiella kunder söker efter era produkter eller tjänster på Google så är det av stor vikt att ni så högt upp som möjligt i sökresultatet. Detta kräver ett kontinuerligt arbete med sökmotoroptimering. Det finns ett par steg som är lika viktiga för nå bra och långsiktiga SEO-resultat eftersom de fyller olika funktioner. Vi kan aldrig lova ut ranking och platser då Google konstant ändrar sina sökalgoritmer och system men vi vet att vår typ av sökoptimering ger ett långsiktigt resultat för våra kunder. Vi hjälper er att bygga en snabb webbplats med bra rubriker och URL struktur. Vill du veta mer så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.

Vinn nya kunder genom att ta plats i sökmotorerna

DO YOU BELIVE IN MAGIC?

We Are Maven skapar smarta digitala lösningar för företag, organisationer och varumärken. Vi utvecklar gärna hemsidor i WordPress och kan hjälpa er med allt från analys till förvaltning.

NYA SAMARBETEN

Jim Nano
Founder We Are Maven
jim.nano@maven.nu

ALLMÄNNA FRÅGOR

För allmänna
förfrågningar & press
hello@maven.nu

 

Copyright © 2023 Me Are Maven AB.