Serviceavtal

  • WordPress
  • E-handel i Shopify & WooCommerce

Serviceavtal och förvaltning för den som vill ha en säker, uppdaterad och tillgänglig hemsida i WordPress eller E-handel. Vårt populära serviceavtal börjar från 495 kr per månad för de som vill undvika tidens alla förslitningar på sin webbplats – allt till en fast månadskostnad, utan några överraskningar eller bindningstider. 

Serviceavtal för din hemsida

Serviceavtal och förvaltning för den som vill ha en säker, uppdaterad och tillgänglig webbplats. För våra kunder som vill undvika tidens alla förslitningar på sin webbplats så börjar vårt serviceavtal från 495 kr per månad. Du får trygghet till en fast månadskostnad, utan några överraskningar eller bindningstider. Ni får ett bekymmerfritt webb-liv med vetskap om att vid avvikelser så ringer ni eller mailar till oss som kan er webbplats eller E-handel, vi förstår dess uppbyggnad, dess utvecklingsmöjligheter och som direkt hoppar på problemet.

Serviceavtal för WordPress och WooCommerce

Nu kan du slippa oroa dig för att din hemsida har kroniska prestandaproblem och blir hackad stup i kvarten. Med vårt populära serviceavtal WordPress så kan du känna dig trygg med att vi vårdar din hemsida som en dedikerad trädgårdsmästare tar hand om sin Gardenia. 

Vi ser till att din kod är säker och att de plugin du använder alltid är kompatibla med senaste versionen av WordPress. Dessutom erbjuder vi en övervakning av din sajt och får ett meddelande om något händer så vi snabbt kan vidta eventuella åtgärder. 

Tänker du ofta på hur din sajt mår?

Låt oss hjälpa dig med det!

Låt oss ta hand om ert webbprojet

Copyright © 2023 Me Are Maven AB