Hemsida i WordPress

Le Pain Français Bistro

Vi på We Are Maven har arbetat med att leverera WordPress hemsidor som sökmotorerna gillar sedan 2010.

Arbetat med WordPress sedan 2010

För många företag är hemsidan idag en viktig knytpunkt där man informerar och marknadsför företagets produkter eller tjänster. Men vi på We Are Maven anser att en hemsida är något mer. Det är ett kikfönster i ert företag och speglar er organisation. Vi har kodat hemsidor sedan 1998 och arbetat med WordPress sedan 2010. Om ni är på jakt efter en webbyrå som kan leverera WordPress henmsidor som Google gillar så har ni hittat rätt.

Fördelar med WordPress

Vi rekommenderar WordPress som plattform, inte bara för den är världens mest använda webbplattform men också för dess öppna källkod som gör det möjligt för programmerare att bland annat utveckla egna applikationer eller förvandla er WordPress hemsida till en E-handel i WooCommerce. We Are Maven kan givetvis åta sig att bygga upp hela lösningen med unik design och koppla det mot olika tjänster såsom Swish, PayEx, PayPal, Klarna eller PostNord.

Kan jag sköta den själv?

We Are Maven är en pålitlig webbyrå. Innan varje leverans så tar vi antingen en sittning tillsammans eller så håller vi utbildning på distans på hur ni kan hantera webbplatsen själva.

Serviceavtal från 495 kr

Om ni vill så sätter vi upp ett vasst serviceavtal för undvika tidens alla förslitningar på er webbplats – allt till en fast månadskostnad, utan några överraskningar eller bindningstider.

Avtalet innebär en trygghet för er verksamhet. Ni får ett bekymmerfritt webb-liv med vetskap om att vid avvikelser så ringer ni eller mailar till oss som kan er webbplats, förstår dess uppbyggnad, dess utvecklingsmöjligheter och som direkt hoppar på problemet.

  • Ingen bindningstid
  • Fast månadskostnad
  • Tillgång till vår supportavdelning

Let's make something great together

 

DO YOU BELIVE IN MAGIC?

We Are Maven skapar smarta digitala lösningar för företag, organisationer och varumärken. Vi utvecklar gärna hemsidor i WordPress och kan hjälpa er med allt från analys till förvaltning.

NYA SAMARBETEN

Jim Nano
Founder We Are Maven
jim.nano@maven.nu

ALLMÄNNA FRÅGOR

För allmänna
förfrågningar & press
hello@maven.nu

 

Copyright © 2023 Me Are Maven AB.