Fotografering

  • Produktfotografering
  • Restaurangfoto & matbilder
  • Foto för hemsidan

Vi på We Are Maven har flera års erfarenhet av fotografering och plåtat lokala verksamheter och i synnerhet restaurangfoto och matfoto. Vår fotografering flyttar gränser för våra kunders hemsida och resulterat i att de stärker deras varumärke. Varför inte använda sig av personliga bilder av hög kvalité och till rätt pris för din hemsida som är ett kikfönster in i ert företag.

Fotografier som väcker känslor

Vi på We Are Maven har lyxen med egen inhousefotograf som gärna ute och fotograferar runt om i landet för våra kunder. Vi har flera års erfarenhet av fotografering och editering där vi plåtat för lokala verksamheter och i synnerhet restaurang- och matfoto. Vi är gärna fotopartner för ert företag där vi fotar, retuscherar, frilägger och formaterar produktbilderna – allt efter era önskemål.

Ta chansen att boka en professionell fotograferingen samtidigt som ni gör er nya webbplats. Vi garanterar er att ni kommer ha en snyggare och mer personlig webbplats än vad era konkurrenter som troligtvis snickrat ihop sina bilder med mobiltelefonen.

 

Hur gör ni?

Idag samarbetar vi med ett antal större e-handlare där vi förser dem löpande med fräscha och högkvalitativa bilder. Vi fotograferar på ett snabbt, högkvalitativt och prisvärt sätt och fotar allt från matbilder till styrelsebilder för årsredovisningar och produktfotografering.

Vi har alltid ett telefonmöte innan fotograferingen där ni får tillfälle att förklara känslan som ska förmedlas i bilderna. Sen samlar ni ihop produkterna ni vill ha fotograferade och skickar dem till oss. Ni kan välja mellan att ordna er frakt själv eller kontakta oss så hjälper vi er. Finns ni i Göteborg – lämna produkterna på plats eller så hämtar vi dem och lämnar tillbaka mot en kostnad! När vi är klara så går vi igenom bilderna tillsammans om ni önskar. Är det något ni vill ändra har ni möjlighet att göra det vid denna tidpunkt.

Leverans

Vi är väldigt vassa på att få produkterna att andas liv, Efter ni granskat alla produktfoton och meddelar att ni är nöjda så skickar vi alla produktfoton till er via dropbox eller på annat önskat sätt.

Våra kunder har fria bildrättigheter som ges av vår fotograf. Detta innebär att ni får använda era bilder i alla era andra kanaler så som Sociala medier, annonser m.m.

Vanliga frågor

 

Det beror helt på vad ni är ute efter, för produktbilder för E-handel tar vi 169 kr per bild. För matbilder tar vi 500 kr per bild och för restaurangbilder från ca 5 000 kr och uppåt. Det finns definitivt billigare fotografer att hitta, men när det kommer till pris i kombination med kvalitet så är vi faktiskt svårslagna.

Om vi ska fota interiören så vill vi att lokalen är i ordning för plåtning när vi kommer. Ska vi fota mat så behöver en kock vara på plats och laga de rätter som ska fotas.

Got an interesting project to work on?

Let’s talk buddy!

DO YOU BELIVE IN MAGIC?

We Are Maven skapar smarta digitala lösningar för företag, organisationer och varumärken. Vi utvecklar gärna hemsidor i WordPress och kan hjälpa er med allt från analys till förvaltning.

NYA SAMARBETEN

Jim Nano
Founder We Are Maven
jim.nano@maven.nu

ALLMÄNNA FRÅGOR

För allmänna
förfrågningar & press
hello@maven.nu

 

Copyright © 2023 Me Are Maven AB.