E-handel

E-handel i Shopify
  • Shopify
  • WooCommerce

We Are Maven levererar både komplexa och enkla- e-handelslösningar i både Shopify och WooCommerce. Vi vet att en attraktiv produkt inte är tillräcklig för lyckas med sin e-handel. Det behövs en väl utformad e-handel, kombinerad med god service och tillgänglighet för skapa nya affärsmöjligheter.

E-handel i Shopify & WooCommerce

We Are Maven kan efter ett decennium på webben slå oss på bröstet och säga att vi kan E-handel. Vi levererar e-handelslösningar i både Shopify eller WooCommerce som är både tilltalande och enkla att navigera. Vi vet hur man implementerar alla viktiga delar i en webbutik som motiverar besökaren till shopping.

Klarna, Swish, Postnord

Några av våra kunder som låtit oss utveckla bygga upp deras nätbutiker med lösningar som exempelvis Klarna, Swish, Sendify och PostNord är Le Parfume, Ace Natural Haircare, Go & Grow och Ninou.se. Vi kan kan oavsett bransch och vart du befinner dig på din e-handelsresa hjälpa dig och leverera smidiga e-handelslösningar i både Shopify och WooCommerce.

Premiumsupport & installationshjälp för våra avtalskunder

Behöver ni hjälp med uppsättningen eller en ny funktion? Det kan vi hjälpa till med, men endast för avtalskunder. Med ett underhållsavtal hos oss så ansvarar vi för uppdateringarna av er WooCommerce-sida och löser buggar och problem som kan uppstå till ett fast månadspris och utan bindningstid.

DO YOU BELIVE IN MAGIC?

We Are Maven skapar smarta digitala lösningar för företag, organisationer och varumärken. Vi utvecklar gärna hemsidor i WordPress och kan hjälpa er med allt från analys till förvaltning.

NYA SAMARBETEN

Jim Nano
Founder We Are Maven
jim.nano@maven.nu

ALLMÄNNA FRÅGOR

För allmänna
förfrågningar & press
hello@maven.nu

 

Copyright © 2023 Me Are Maven AB.