Skip to main content

Serviceavtal och förvaltning av WordPress hemsidor

Serviceavtal och förvaltning för den som vill ha en säker, uppdaterad och tillgänglig hemsida i WordPress börjar från 495 kr per månad. 

”Vår relation med våra kunder börjar efter lansering.”

WordPress kommer med ca. 4 större uppdateringar per år. Uppdateringarna innehåller olika förbättringar som bland annat består av säkerhetsåtgärder för bättre skydd mot intrång, buggfixar och olika funktioner.

Serviceavtal och förvaltning av hemsidor i WordPress om du vill ha en säker, uppdaterad och tillgänglig webbplats. Ett serviceavtal för hemsidor i WordPress hos oss börjar från 495 kr exkl. moms per månad. Priset kan variera beroende på hur krävande webbplatsen är och månadskostnaden bestäms i överenskommelse med dig. Exempel på vad som anses vara krävande är om det är e-handel med produktdatabas, om webbplatsen har flera språk, om temat är något vi utvecklat själva eller om det är färdigbyggt tema, om det är egna tillägg eller färdiga tillägg etc.

Avtalet innebär en trygghet för dig och din verksamhet. Vi sköter förvaltningen av din webbplats och du får samtidigt tillgång till vår supportavdelning. Du får ett bekymmerfritt webb-liv med vetskap om att vid avvikelser så ringer du eller mailar till oss som kan din webbplats, förstår dess uppbyggnad, dess utvecklingsmöjligheter och som direkt hoppar på problemet.

Utan avtal måste varje arbetsinsats offereras enligt timtaxa på 990 kronor exklusive moms och planeras in i kalendern vid första lediga tid.

* Timmarna som inte används, avverkas. Du kan alltså varken spara eller använda tiden vid annat tillfälle.

Vad innebär ett serviceavtal och förvaltning?

Personlig tekniker

Ditt företag får en kontaktperson som kan er webbplats ut och in och som alltid finns nära till hands för att svara på era frågor.

Uppdateringar

Vi har schemalagda uppgraderingar av WordPress, tillägg och temat som vi hanterar genom ett centralt management-system.

Bevakning av driftstatus

Övervakning över er webbplats driftstatus där våra tekniker och utvecklare kommer skyndsamt med förslag på åtgärder.

Daglig backup av er webbplats

Vi gör med jämna mellanrum backup av er webbplats, filer och databas för er trygghet. Om något skulle strula med er webbplats kan vi snabbt återställa till senaste sparad version.

Anpassning

Vi anpassar administrationspanelen efter era önskemål för att ni enkelt ska kunna hantera er webbplats texter och bilder.

Uppdatering av ert innehåll

Det ingår upp till en timmas fri text- och bilduppdatering per månad på hemsidan. Du kan inte spara oanvänt tid till annat tillfälle.

Årlig översyn av webbplatsen

Årlig översyn av din webbplats samt rensning av era tillägg. Vi kommer med förslag på alternativ om tilläggen inte längre kan uppdateras.

Enkelt, prestigelöst och kostnadseffektivt.

Vi är webbyrån som tror på bra webbplatser, utan krångel och har alltid med ödmjuk approach. Vi har vårt säte i Göteborg men arbetar med kunder över hela Sverige och med fokus på små startups till medelstora företag.

Don’t be a stranger

+46 (0) 708 778 678

Lets connect

© 2023 We Are Maven AB