Skip to main content

Samuel Samuelsson

Samuel Samuelsson var med och tog fram konceptet för Avenyn7, tidigare Le Pain Francais på Avenyn. Restaurangen hamnade på listan över världens tjugo bäst designade restauranger.

Samuel Samuelsson är en entreprenör som uppskattar inträget vardagsarbete. Som entreprenör känner han till de affärsstrategiska utmaningar som finns inom olika verksamheter och vad företag ställs inför på vägen till att bli exempelvis ledande koncern. Han har byggt upp Le Pain Français koncernen som han sedan lämnade över under 2020. Den franska bistron på Avenyn öppnades den 12 juli 2013 och har sedan dess blivit utsedd vid fyra tillfällen till en av världens bäst designade restauranger och barer.

 

 

 

 

Så när Samuel Samuelsson hör av sig och behöver hjälp med ny identitet för hans världsberömda Bistro och restaurang på Avenyn, så gör vi på byrån lyckodansen. We Are Maven har ju tidigare haft ett långt samarbete med Le Pain Français koncernen och att få på åter förtroendet genom Samuel Samuelsson att drifta och förvalta Avenyn7.se nya webbplats så blir vi extra pirriga i magen. Samuel ville ha en hemsida i WordPress om var snabb att ladda, enkel att navigera, ett serviceavtal och att We Are Maven sköter sökmotoroptimeringen.

Det händer att vi måste få ut en produkt på bara några dagar. I de fallen har We Are Maven varit väldigt tillmötesgående där de lagt om sin planering för att hjälpa oss. De är snabba, tillgängliga, flexibla och professionella! – Samuel Samuelsson

Vi på We Are Maven är givetvis tacksamma för fortsatt förtroende att få förvalta Avenyn7.se