Ninou.se

  • Branding
  • E-handel
  • Produktfotografering
  • SEO

We Are Maven hjälpte den svenska barnbutiken Ninou.se med byta från plattformen WooCommerce till Shopify.

En webbutik i Shopify för Ninou.se 

Under 2021 så öppnade Ninou.se och sålde handtillverkade barnlampor i trä. Dessa lampor tillverakdes och målades för hand efter beställning och blev en succé i Sverige.  

När Ninou.se kom till oss önskade de att få ett nytt, modernt utseende på sin E-handel. De ville också byta från plattformen WooCommerce till Shopify. Webbutiken skulle alltid kännas aktuell och uppdaterad. Därför var det viktigt att bygga den med stor flexibilitet så den var lätt att redigera och använda.

Ninou.se hade länge letat efter en byrå de kände sig trygga med, och vi är glada att de till slut hamnade hos oss! Tillsammans tog vi deras nya sajt i mål och deras e-handel blev givetvis nominerad för pris.

Nu har vi ett löpande samarbete där vi kontinuerligt bygger ut sajten med nya funktioner. Snart släpps också appen för allmänheten och våra besökare kommer givetvis att vara först med sneak peak. 

Färgval

Färgval är ett kraftigt kommunikationsverktyg och att känna till psykologen kring färger och veta hur man applicerar rätt, kan ge ditt företag ett försprång gentemot konkurenterna.
Shade Of blue
#398ea5
Sultan Sand
#e2cbbc
White
#000000
Wild Sand
#ebe6dc
Grey
#efefef
Dark
#181818
Public Sans Thin
Extra Light
Helvetica Neue
Medium

Typografi & typsnitt

Det ska vara rätt typsnitt, textstorlek, letter-spacing, radavstånd och textfärg påverkar inte bara användarupplevelsen och läsbarheten utan har även stor inverkan på betraktarens engagemang och i slutändan kan det slå mot konverteringen. . Typografi är ett kraftigt kommunikationsverktyg som vi dagligen använder oss av på We Are Maven och aldrig lämnar till slumpen, oavsett forum.