Meny Stäng

Digital byrå för online barnbutiken goandgrow.se

Go & Grow är ett nystartat företag med ambition att bli den ledande nätbutiken med ett brett online sor­ti­ment av barnartiklar såsom barn­vagnar, bilbarnstolar, skötväskor, babyprodukter, nappar och mycket mer.

Besök hemsidan

01

Uppdraget

Flera byråer var med och pitchade, men Go and Grow fastnade för våra idéer om hur deras webbplats borde se ut och fungera.

Spänn fast er, nu kör vi! Så kände vi när goandgrow.se gav oss chansen att göra deras nya webbplats med briefen: bygg Sveriges bästa online barnbutik. Om vi lyckades? Det gjorde vi. Enligt oss, deras kunder och deras leverantörer. Go and Grow arbetar ständigt med ta fram det bästa inom varje pro­duk­tom­råde och arbe­tar mycket med kända och bra varumärken för barn. De ville ha en hemsida i byggd på den senaste WooCommerce versionen, få hjälp med sin branding, integrationen av deras produkter och hjälp med deras sökoptimering.

02

Re-branding

Vi gillar att Go and Grow inte gör något halvbra. Ihop med den nya siten fick vi kolla på hela den grafiska identiteten och tog en del produktbilder och skissade fram logotypen. Deras grejer skulle matcha deras leverantörer. Vi valde ett typsnitt och bilder som tar plats och talar om att de är starka och professionella partners till några av världens största leverantörer av barnprodukter.

03

Öka försäljningbygg starkare varumärke

We Are Mavens uppdrag var att ta fram en struktur och upplägg där strävan är att uppnå en högre konvertering och göra det enklare för målgrupper att hitta rätt bland Go and Grows olika erbjudanden.

Hur ökar vi försäljning av kringtjänster samt positionerar Go and Grow mot övriga starka återförsäljare i en allt mer digital och komplex kundresa? Det och mycket annat har varit utmaningarna vi arbetat med.

04

Shop Shop! En grymoch snabb E-handel i WooCommerce!

Besök hemsidan