Collegium Park

  • Webbplats i WordPress
  • Branding
  • SEO

Collegium Park är ett fastighetsbolag i Falköping med fokus på utveckling och förvaltning. De har lokaler som passar till bland annat kontorslokaler, skolverksamhet, förskolor och kreativ miljö med bla konstnärer och verkstäder. För Collegium Park har vi på We Are Maven vidareutvecklat den grafiska identiteten samt tagit fram en helt ny webbplats i WordPress som primärt vänder sig till Collegium Parks befintliga och framtida hyresgäster.

Färgval

Färgval är ett kraftigt kommunikationsverktyg och att känna till psykologen kring färger och veta hur man applicerar rätt, kan ge ditt företag ett försprång gentemot konkurenterna.
Shade Of Cyan
#e2f0f1
Red Orange
#e3cfc9
White
#000000
Red Orange
#888888
Shadow Snow
#fbf9f9
Dark
#181818
Public Sans Thin
Extra Light
Helvetica Neue
Medium

Typografi & typsnitt

Det ska vara rätt typsnitt, textstorlek, letter-spacing, radavstånd och textfärg påverkar inte bara användarupplevelsen och läsbarheten utan har även stor inverkan på betraktarens engagemang och i slutändan kan det slå mot konverteringen. . Typografi är ett kraftigt kommunikationsverktyg som vi dagligen använder oss av på We Are Maven och aldrig lämnar till slumpen, oavsett forum.