Vi är den sociala webbyrån, den långsiktiga partnern och det självklara valet.

Vi hjälper dig att skapa god webbnärvaro, kostnadseffektiva digitala lösningar med mätbart affärsvärde. Vi trivs i både korta projekt, långsiktiga samarbeten och älskar kunder som ställer höga krav.

We Are Maven är en nystartad webbyrå i Göteborg bestående av ett litet och effektivt team med en förkärlek till WordPress och WooCommerce. Vissa av oss var med under dotcom-eran, och minns fortfarande hur det låter när ett ett 28k modem ansluter till telenätet. Andra har vuxit upp med smartphones och läsplattor. Våra kunder kommer till oss för få hjälp med att skapa god webbnärvaro, stöttning i kommunikation, försäljning och sitt varumärkesbyggande.

Nära, ärliga och långsiktiga kundrelationer.

Vi har arbetat med allt från små startups till stora etablerade företag. Alltid med samma fokus på kommunikation och kvalitet. Våra kunder finns idag inom business-to business, tjänsteföretag, fastighetsbolag och organisationer. De följde med oss för de gillar vår approach men även för de vet att vi kan hjälpa de stärka sitt varumärke som förhoppningsvis leder till ökade resultat.

Vi tror på kundrelationer som är nära, ärliga och långsiktiga. Med en bred palett av tjänster som stöttar kunden i allt från analys till förvaltning. Jobbet blir roligare så, och slutresultatet mycket bättre. Grymt eller hur?

Grymt eller hur?

Med fokus på tydlighet, samarbete och gemensamma prioriteringar skapar vi önskat värde för våra kunder i varje timme vi lägger inom våra åtaganden. Längre och fruktbara samarbeten leder till att vi kan arbeta med rimliga timtaxor. Det tycker vi blir rättvist för alla våra kunder. Vi gillar enkelt, så prissättningen av din hemsida i regel räknar vi fram genom att multiplicera arbetstiden och timpriset.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss