We Are Maven

Vi är den sociala webbyrån, den långsiktiga partnern och det självklara valet.

SAY HELLO

We Are Maven

hjälper dig att skapa god webbnärvaro!

We Are Maven är en nystartad webbyrå i Göteborg bestående av ett litet och effektivt team med en förkärlek till WordPress och WooCommerce. Vissa av oss var med under dotcom-eran, och minns fortfarande hur det låter när ett ett 28k modem ansluter till telenätet. Andra har vuxit upp med smartphones och läsplattor. Våra kunder kommer till oss för få hjälp med att skapa god webbnärvaro, stöttning i kommunikation, försäljning och sitt varumärkesbyggande. Vi trivs i både korta projekt, långsiktiga samarbeten och älskar kunder som ställer höga krav

Några vänner

Våra kunder är allt från små startups till stora etablerade företag och organisationer som gärna tecknat serviceavtal  för deras WordPress sajt eller WooCommerce butik.

Le Pain Francais
Le Pain Francais
Hemsida Skintebodalens bostadsrättsförening
Skintebo bostadsrättsförening
Hemsida åt BodyFight
BodyFight
Hemsida Frisörsalongen Klippcenter
KlippCenter
Talento International
Collegium Park
Alohana

Vi tror på kundrelationer som är nära, ärliga och långsiktiga.

Med en bred palett av tjänster som stöttar kunden i allt från analys till förvaltning. Jobbet blir roligare så, och slutresultatet mycket bättre. Grymt eller hur?

01

Kommunikation & kvalité

Vi har arbetat med allt från små startups till stora etablerade företag. Alltid med samma fokus på kommunikation och kvalitet. Våra kunder finns idag inom business-to business, tjänsteföretag, fastighetsbolag och organisationer. De följde med oss för de gillar vår approach men även för de vet att vi kan hjälpa de stärka sitt varumärke som förhoppningsvis leder till ökade resultat.

02

Rimlig timtaxa

Med fokus på tydlighet, samarbete och gemensamma prioriteringar skapar vi önskat värde för våra kunder i varje timme vi lägger inom våra åtaganden. Längre och fruktbara samarbeten leder till att vi kan arbeta med rimliga timtaxor. Det tycker vi blir rättvist för alla våra kunder. Vi gillar enkelt, så prissättningen av din hemsida i regel räknar vi fram genom att multiplicera arbetstiden och timpriset.

Från idé till leverans, digital succé ♥

Lets Work Together