Skip to main content

We Are Maven är en pålitlig och personlig webbyrå i Göteborg som hjälper ambitiösa varumärken med deras digitala resa.

We Are Maven har arbetat med WordPress i decennium.

För många företag är hemsidan idag en viktig knytpunkt där man informerar om och marknadsför företagets produkter eller tjänster. På We Are Maven så anser vi att hemsidan är något mer. Det är ett kikfönster i ert företag och speglar er organisation. Vi har sedan 90 talet arbetat med webben och rekommenderar WordPress som plattform. En av WordPress största styrkor är deras öppna källkod som gör det möjligt för programmerare att bland annat utveckla egna applikationer.

Vi har bär på erfarenheter från både komplexa och enkla webbplatser i WordPress och har alltid fokus på din kund, din verksamhet och vår relation.

Jim Nano

En webbplats från oss innebär en att den ser snygg ut i mobilen, i datorn och i paddan. Den ska fungera lika fint oavsett vilken skärm du väljer att arbeta från. Den ska vara snabb, enkel att administrera och vidareutveckla men också kompis med Google! Innan varje leverans så tar vi antingen en sittning tillsammans eller så håller vi utbildning på distans på hur du kan hantera webbplatsen själv.

WEBBPLATS I WORDPRESS

Nedan har vi olika paketlösningar från 4 995 kr och uppåt för kunder med stor informationsvolym och behov av integrationer till olika affärssystem.

One-Page

One-Page – WordPress hemsida – Mobilanpassad – Personlig kontakt med designer – Redigeringsverktyg – Sökoptimerad (SEO) – Kontaktformulär – Koppling till Sociala medier

Pris: 4 995kr

Standard

2-6 st undersidor – WordPress hemsida – Mobilanpassad – Personlig kontakt med designer – Redigeringsverktyg – Sökoptimerad (SEO) – Kontaktformulär – Koppling till Sociala medier

Pris: 9 500kr

Gold

6-10 st undersidor – WordPress hemsida – Mobilanpassad – Personlig kontakt med designer – Redigeringsverktyg – Sökoptimerad (SEO) – Kontaktformulär – Koppling till Sociala medier + serviceavtal 1 år

Pris: 19 500kr

Platinum

Skräddarsydd enligt kundens önskemål För dessa projekt gör vi ett grövre tidsestimat med delmål samt täta avstämningar. Genom att multiplicera arbetstiden och timpriset som är 950:- ex moms så får vi fram vad din sajt kostar.

Pris: Offert

Vi lämnar dig inte i sticket

Drift- och förvaltning

Läs mer

Enkelt, prestigelöst och kostnadseffektivt.

Vi är webbyrån som tror på bra webbplatser, utan krångel och har alltid med ödmjuk approach. Vi har vårt säte i Göteborg men arbetar med kunder över hela Sverige och med fokus på små startups till medelstora företag.

Don’t be a stranger

+46 (0) 708 778 678

Lets connect

© 2023 We Are Maven AB