WordPress & WooCommerce
förvaltning, drift & underhåll

Våra relationer med våra kunder

Börjar ofta på riktigt efter en lansering.

På We Are Maven tycker vi att professionell webbproduktion kräver kvalitet genom hela processen. Framförallt efter lansering när underhåll, uppdateringar och serverdrift hamnar i fokus. Därför erbjuder vi färdiga paket för WordPress som garanterar att din webbplats är säker, modern och högpresterande. Vi tar ansvar för drift, underhåll & förvaltning av WordPress & WooCommerce. Vi tar över ansvaret från er nuvarande leverantör och löser löpande buggar och andra problem som kan uppstå. Allt för en fast månadsbudget.

Varför ska jag ha tjänsten?

Förvaltning
WordPress kommer med ca. 4 större uppdateringar per år. Uppdateringarna innehåller olika förbättringar som oftast består av säkerhetsåtgärder för bättre skydd mot intrång och olika funktioner. Förutom det så behöver dina plugins också uppdateras. Support tjänsten från We Are Maven är en skön trygghet för dig som kund och ger dig ett bekymmerfritt webb-liv. Du ringer eller mailar till någon som kan din webbplats, som förstår dess uppbyggnad och utvecklingsmöjligheter. Supporten hjälper dig med användarfrågor, mindre beställningar eller enklare problemlösning. Som vår förvaltningskund har du alltid förtur och vi försöker alltid att svara på och lösa dina frågor så snabbt som möjligt.

SSL-Certifikat

SSL-certifikat är en ”digital legitimation” för webbplatser som skapar en krypterad kommunikation mellan servern och besökarens dator. Certifikaten rekommenderas av sökmotorerna som tex Google och bidrar även till högre rankning i resultatlistorna. Dessutom skapas ett visuellt förtroende genom att webbläsaren skriver ut ordet ”Säkert” och visar ett grönt hänglås bredvid webbadressen. Vi hjälper till med hela arbetet kring ert SSL-certifikat.

Vi tar totalansvar för våra kunders WordPress och WooCommerce-instanser. Våra kunder kan fokusera på att få fler kunder och förbättra sin affär istället för att oroa sig för drift.

Klart jag ska ha serviceavtalet

Nyfiken av vad som ingår?
För en fast kostnad kan vi utföra säkerhetsuppdateringar

* Återställning vid hackad sida (1 tim ingår per år)
* Uppdateringar av olika WordPress versioner samt uppdateringar av dina plugin
* Ovanstående villkor uppdateras minst en gång per år i samband med förnyelse av avtal som vanligtvis är vid årskiftet. Detta meddelas i så fall per e-post, alternativt via vår webbplats
* I de fall uppdateringar av plugin och/eller WordPress slår ut varandra eller innehåller buggar som ej kan lösas med hjälp av uppdateringar återkopplar vi med rapport samt förslag pris och på åtgärd
* Arbete utöver avtalsvillkor debiteras mot ordinarie timtaxa

* Pris: från 5 500 kr/år (exklusive moms)

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig…

Kontakta oss